Data entry uitbesteden

Overweegt u om uw dataverwerking uit te besteden? Simpelweg omdat data-entry een arbeidsintensief en duur proces is. Door de hoge kosten en de enorme hoeveelheid tijd zorgt dit voor een hoge druk binnen uw eigen team. Outsourcen van data-entry is een praktische en voordelige oplossing. 

Al jaren verwerkt InfoTrader data voor een groot aantal klanten.  Bovendien werken wij met Nederlandstalige medewerkers in Suriname die gegevens voor u digitaliseren. Doordat de Nederlandse taal de basis is verloopt communicatie helder en duidelijk. Ons team bestaat uit professionals die dataverwerking als een vak zien en gaan, net als u, zo secuur mogelijk te werk.

Zie ook: Kwaliteitscontrole telefoon | E-mail beantwoording | Prijzen Vergelijken

Tijdsverschil werkt in uw voordeel

Dankzij het tijdsverschil van 4 of 5 uur (afhankelijk van zomertijd) tussen Nederland en Suriname zullen taken heel snel uitgevoerd worden. De data die u vandaag inlevert kan bijvoorbeeld morgenochtend al verwerkt zijn. Sneller kan bijna niet, zodat u er direct de volgende dag mee aan de slag kunt!

Nederlands projectmanagement

Wij geloven in vaste contactpersoon voor uw projecten, want dit maakt de communicatie gemakkelijker en persoonlijker. Onze Nederlandse projectmanager is uw eerste contactpersoon voor het uitbesteden van uw dataverwerking. Bij langer lopende projecten is het mogelijk direct met onze dataverwerkers te communiceren, waardoor snelheid en lage kosten gewaarborgd zijn en blijven.

Flexibiliteit & grip op de kosten

Het uitbesteden van uw dataverwerking en/of data-entry aan InfoTrader levert u een grote mate van flexibiliteit op.

  • Tijdelijk project?
  • Periodieke drukte?
  • Wisselende hoeveelheden data?

Door het uitbesteden van dataverwerking houdt u grip op de kosten en uw organisatie.