Uitbesteden van e-mail beantwoording

E-mail blijft een belangrijke manier om te communiceren met uw klanten over vragen, klachten en opmerkingen. Ondanks het feit dat de beantwoording hoge prioriteit heeft is het soms niet mogelijk om binnen een dag te reageren. Door onderbezetting of extreme drukte naar aanleiding van bijvoorbeeld een goed ingezette marketing actie.

Een mooie oplossing is om de eerste-lijns vragen door ons team in Suriname te laten beantwoorden. Hiermee haalt u de druk weg bij uw eigen medewerkers en worden uw klanten snel en vakkundig geholpen.

De voordelen

Inmiddels is het uitbesteden van e-mail beantwoording een bewezen concept. Vandaar dat veel Nederlandse en Belgische bedrijven u al voor gingen. Kosten worden bespaart en klanten behouden.

We zetten graag alle voordelen op een rijtje:

  • E-mails worden beantwoord door Nederlands schrijvende medewerkers
  • Het aanbod van goed opgeleid personeel is groter
  • Veilige en stabiele internetverbindingen
  • Gunstig tijdsverschil van 4-5 uur

Flexibel inzetbaar

Sommige periodes zijn nou eenmaal drukker dan andere. Doordat het team van InfoTrader flexibel inzetbaar is kunnen wij hier samen op inspelen. Weet u bijvoorbeeld dat de maand november extra druk is, dan kunt u ons team inzetten om de eerste mails te beantwoorden.

E-Commerce

Doordat de E-Commerce een vlucht neemt, is het voor een aantal groeiende webshops een uitdaging om een juiste combinatie te vinden tussen klantcontact per e-mail en de online verkopen. In de Sinterklaas en kerstperiode kunt u bijvoorbeeld tijdelijk wel wat extra hulp gebruiken om zo uw klanten op de juiste manier te helpen en te informeren.

Ons team heeft veel ervaring in de E-Commerce en draagt graag een steentje bij in de groei van uw bedrijf door e-mails op de juiste wijze en professioneel namens u te beantwoorden.