Online prijzen vergelijken

Markten worden dankzij internet steeds transparanter. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om producten online te verkopen of prijzen inzichtelijk te maken. In veel markten is het op regelmatige basis aanpassen van de prijzen een absolute noodzaak om aan kop te blijven.

Welke prijs biedt uw concurrent aan?

Het is immers van groot belang om te weten welke prijs uw concurrent aanbiedt. Het verzamelen van data van uw concurrenten is een tijdrovende en kostbare bezigheid. Deze monitoring kan gemakkelijk uitbesteed worden, zodat u op regelmatige basis beschikt over de juiste vergelijking.

Frequente prijscheck

In sommige gevallen kan het bouwen van een 'robot' of 'crawler' uitkomst bieden. Dit is echter kostbaar en intensief in onderhoud. Zodra er een aanpassing plaatsvindt op de gecrawlde website dient de crawler ook weer ge-herprogrammeerd te worden. Daarom is dit vaak alleen rendabel als het om het vergelijken van duizenden producten gaat. Bij kleinere aantallen kan het voordeliger zijn om dit handmatig te doen.

Doordat wij met Nederlands sprekende werknemers op afstand werken kunnen wij tegen interessante tarieven uw prijsvergelijkingen verzorgen.

Dedicated agent

Het het mogelijk om bij langlopende projecten te beschikken over een "dedicated agent" of projectmanager. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel op veranderingen in te spelen en direct actie te ondernemen. Want op de hoogte zijn en blijven zijn cruciale zaken waar ondernemers dagelijks een uitdaging hebben. InfoTrader helpt u graag bij het online prijzen vergelijken. Of dit nu maandelijks, wekelijks of dagelijks is, alles met de bedoeling om u goed en accuraat te informeren.

Is uw prijs nog marktconform?

Een nieuwe concurrent? Een nieuw product of productgroep? Een enkel telefoontje of mailtje is vaak genoeg om uw vergelijking up-to-date te krijgen.