Over InfoTrader

InfoTrader is een onderdeel van online marketingbureau InfoTrade. Sinds 2008 heeft InfoTrade mensen in dienst in Suriname. Aanvankelijk waren dit allemaal online marketing specialisten. Van diverse klanten kregen we de vraag of we ook andere werkzaamheden voor ze konden uitvoeren op afstand. Met name concurrerende prijsvergelijkingen en beluisteren van telefoongesprekken werd een aparte tak. In 2018 hebben we deze Outsourcing in Suriname onder het label InfoTrader ondergebracht. Wij hebben een aantal vaste krachten bij ons in dienst en daarnaast een flexibele schil van betrouwbare oproepkrachten. Door met een vast team te werken kunnen wij hoge kwaliteit leveren tegen zeer interessante tarieven.

 

Kwaliteitscontrole telefoon

Onder andere de kwaliteit controle van binnenkomende telefoongesprekken werd een specialisme. Hierbij wordt onder andere inzichtelijk gemaakt wat de kwaliteit is op binnenkomende gesprekken. Hoeveel gesprekken eindigen in een verkoopgesprek en wat is het resultaat van de gesprekken?

Online prijzen vergelijken

Met name in de online prijsvergelijkingen  kunnen wij een concurrerend tarief met u afspreken. Het verzamelen van data van concurrenten is een tijdrovende maar noodzakelijke bezigheid. Monitoring en rapportage kan gemakkelijk uitbesteed worden, zodat u op regelmatige basis beschikt over de juiste vergelijking.

Dataverwerking

Dataverwerking kost nu eenmaal veel tijd en dient secuur gedaan te worden. Onze data-entry specialisten verwerken uw data van de dag, zodat u het de volgende dag paraat heeft.

E-mail beantwoording

Heeft u overvolle mailboxen en geen capaciteit om alle binnengekomen mails te beantwoorden? Maar wilt u wel graag dat de eerste-lijns vragen netjes een antwoord krijgen? Onze Nederlandstalige medewerkers helpen u graag bij het snel en correct communiceren met uw klanten.

INFOTRADER IS:

✔ VOORDELIG 

 SNEL STARTEN     

 NEDERLANDSTALIG     

 PERSOONLIJKE AANPAK

 FLEXIBEL OP- OF AFSCHALEN